Joomla Günü Konya 2012

Joomla Günü Konya 2012 Etkinlik DuyurusuETKİNLİK DETAYI BİREYSEL KAYIT GRUP KAYIT ARKADAŞ DAVETİ

Türk Joomla!® severler ve Joomla!® ile yeni tanışmak isteyenler için yeni bir Joomla!® Günü daha, bu sefer Konya'da gerçekleşiyor. 2008'den bu yana, dünya çapındaki Joomla!®Days etkinliklerinin Türkiye halkalarını gerçekleştiren ekip olarak, şimdi Konya için KTO Karatay Üniversitesi ile gücümüzü ve tecrübemizi birleştiriyoruz. Joomla!® Günü Konya 2012 etkinliği, Joomla!® Derneği ve KTO Karatay Üniversitesi işbiriği organizasyonuyla gerçekleştiriliyor. 

Joomla!® Günü Konya 2012 etkinliği, sıfırdan başlayıp günü temel seviyede Joomla!® kullanıcısı olarak bitiren bir hızlı eğitim programı formunda. Bu formuyla Joomla!® Günü Konya 2012 etkinliği katılımcıları, birer seviye sertifikasının da sahibi olacak.

ETKİNLİK DETAYI BİREYSEL KAYIT GRUP KAYIT ARKADAŞ DAVETİ

Joomla!® Günü Konya 2012'de konuşmacılar etkili sunumları eşliğinde Joomla!®'yı kurulum aşamasından geliştirme aşamasına kadar katılımcılara aktarırken, etkinliğin yoğunlaştığı nokta, katılımcıların temel düzeyde birer Joomla!® Yöneticisi olarak bu özel günü tamamlamaları olacak.

Bununla birlikte, geliştirici düzeyindeki katılımcılar için yine bazı temel noktalar ele alınarak Joomla!® Frameworküne giriş gerçekleştirilecek. Hızlı bir tema kodlamasının yer alacağı sunum ardından Joomla!®'nın gücünü kolayca görebileceğimiz örneklere bakacağız. Programın sonunda, Joomla!® ile yazılım bütünleştirmelerinin de yer aldığını ve daha evvel hiç bir Joomla!® Gününde yer vermediğimiz özel bir sunum gerçekleşecek. Son sunuma kadar olan program için çıkarken adınıza düzenlenen sertifikanızı istemeyi unutmayın.

ETKİNLİK DETAYLARI BİREYSEL KAYIT GRUP KAYIT ARKADAŞ DAVETİ

 

Joomla!® ismi Open Source Matters tarafından sınırlandırılmış bir lisans ile Birleşik Devletler ve diğer ülkelerde kullanılmaktadır. 
Joomla!® Derneği olan Joomla.org.tr'nin Joomla!® Projesi ya da Opensource Matters ile organik bağı bulunmamaktadır.