9th Istanbul JUG Meeting

Joomla Sohbetleri İstanbul 9Joomla-Talks series continues in Istanbul after one year period. 9th Joomla Meeting which will be held on 12 january 2014 at Hayat Foundation Convention center has a rich content.

On the activity which will meet Joomla developers and experts with the users again details and new features of Joomla 3 version, Security and SEO optimization of Joomla sites will be discussed. The meeting consists of six sessions. Three of them will be Joomla sessions followed by thirty minutes question answering and the other will be sponsored sessions. program will be as follows:

 

09:30 - 10:30 Brunch, Meet new faces, conversation
10:30 - 10:50 Opening and Welcome Speech

10:50 - 11:00 Sponsored Session
11:00 - 11:30 1st Session:
                         Joomla 3.x Installation, New Features (Uğur Aydın, Dr. Ali Murat YILMAZ)

11:30 - 11:50 Questions Answering

11:50 - 12:00 Sponsored Session
12:00 - 12:30 2rd Session:
                         Joomla! Backup and Security (Enes ERTUĞRUL, Denis DULİCİ)

12:30 - 13:00 Questions Answering

13:00 - 13:30 Needed Break
13:30 - 13:45 Taking photos all together

13:45 - 14:00 Sponsored Session
14:00 - 14:30 3th Ssession:
                         Joomla SEO ve Tips (M. Enes AYDÜZ, Aytuğ Halil AKAR)

14:30 - 15:00 Questions Answering

15:00 - 16:00 Free Chats and Farewell

Joomla! Sohbetleri, İstanbul 9

12 Ocak 2014 Pazar günü İstanbul'da Joomla! Buluşması vardı. 80'den fazla kişinin kayıt yaptırdığı ve yaklaşık 60 kişinin katılımda bulunduğu buluşmamız Hayat Vakfında gerçekleştirildi. Güzel bir pazar sabahında saatin 9.30 olmasıyla birlikte katılımcılar gelmeye başladılar ve oturumların başlangıç saati olan 11'e kadar çay, kahvaltı, sohbet ve tanışma faslıyla ilk 1.5 saatlerini keyifle geçirdiler. 

12 Ocak 2014 Pazar günü İstanbul'da Joomla! Buluşması vardı. 80'den fazla kişinin kayıt yaptırdığı ve yaklaşık 60 kişinin katılımda bulunduğu buluşmamız Hayat Vakfında gerçekleştirildi. Güzel bir pazar sabahında saatin 9.30 olmasıyla birlikte katılımcılar gelmeye başladılar ve oturumların başlangıç saati olan 11'e kadar çay, kahvaltı, sohbet ve tanışma faslıyla ilk 1.5 saatlerini keyifle geçirdiler.

Bu buluşmamızda diğer buluşmalardan farklı olarak 3 adet sponsor sunuma yer verildi. İlk sponsor sunum SadeceJoomlasitesi kurucuları İsmail SAĞLIK ve M.Enes AYDÜZ tarafından verildi. Ardından ilk sunuma geçildi. Uğur Aydın ve Dr.Ali Murat YILMAZ Joomla 3 versiyonunun kurulumunu yaparak, Joomla 3 ile gelen bazı yeni özellikleri joomlaseverler ile paylaştı.

İkinci sponsor sunum Optimum Theme kurucusu Enes ERTUĞRUL tarafından verildi ve saat 12'de ikinci sunuma geçildi. Bu sunumda Enes ERTUĞRUL ve Denis DULİCİ "Joomla! Yedekleme ve Güvenlik" konusunda bilgi verdiler. Katılımcıların tamamının pür dikkat bu sunumu dinlemesi, konu seçiminin ne kadar doğru olduğunun adeta göstergesiydi. Toplu fotoğraf çekimi için kısa bir ara verildi ve yaklaşık 40 katılımcı tek fotoğraf karesinde yerlerini aldılar.

Üçüncü ve son sponsor sunum ise Mijosoft'un kurucusu Denis DULİCİ tarafından verildi. Hemen ardından günün son sunumunda M.Enes AYDÜZ ve Aytuğ Halil AKAR "Joomla SEO ve İpuçları" konusunda kullanıcıları bilgilendirdiler. Soru cevap faslının ardından katılımcıların sorularını yanıtlandı. Saatin 16.00 olmasıyla birlikte tüm oturumlar ve soru-cevap faslı tamamlandı ve katılımcılarla, konuşmacıların birbirilerine teşekkür etmesinin ardından bu güzel günü sonlandırdılar.

Bu güzel güne sponsor olan SadeceJoomlaOptimum Theme ve Mijosoft firmalarına, organizasyonun çeşitli yerlerinde faaliyet gösteren Mijosoft ekibine, konuşmacı olarak bilgilerini paylaşan Enes ERTUĞRULAytuğ AKARM.Enes AYDÜZ,Uğur AYDINDr.Murat YILMAZDenis DULİCİ'ye, yer sponsoru olan Joomlatema.net sitesinin sahibi Ali Murat YILMAZ'a ve bu günün güzel olmasında en önemli katkıyı sağlayan tüm katılımcılara teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Konuyla ilgili yorum ve önerilerinizi facebook üzerinden yada sayfanın altındaki yorum alanının iletebilirsiniz.

FOTOĞRAFLARIN TAMAMINA https://www.facebook.com/JoomlaPortali ADRESİNDEN ULAŞABİLİRSİNİZ

We are no longer accepting registration for this event.

 


Please Note:

  • Have not any free parking around meeting building.
  • Wi-fi is available.
  • Building have a masjid also rest room.
  • The breakfast buffet will continue full day.
  • Please fill a registration form for your attending.

Joomla!® name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. 
Joomla.org.tr is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla!® Project.